Zašto ovo pišem

Izgubila sam nevinost u šesnaestoj. Seks mi nije izgledao onako kako sam ja zamišljala. Momka sam volela, ali u seksu je uživao samo on.

Moj problem sa orgazmom me je frustrirao. Mislila sam da kada prođe neko vreme i ja se opustim biće sve u redu. Nije bilo tako. Moja mama je imala neke dobre knjige o seksu. Pročitala sam ih ali to nije bilo dovoljno.
Onda se pojavio internet. Kopala sam po njemu, skidala knjige. Na internetu ima svačega ali u moru informacija je teško snaći se.

Zanimljive knjige sam ostavljala, nezanimljive brisala. Tek u 19. sam doživela prvi orgazam. Bila sam oduševljena ali i rešena da saznam sve.

Slučajno ili ne naletela sam na prave knjige i pravog momka koji je voleo da eksperimentiše, a i on je znao puno. Bili smo zajedno tri godine.

Čitajući ženske časopise nisam ništa naučila, a i mnogo je takvih knjiga. Onda sam upoznala ženu koja je imala 47 godina, bila 20 godina u braku i nikada nije doživela orgazam. Ona je jedna od retkih koja je pričala samnom o tome. Žene su zatvorene i ne pričaju o seksu sa prijateljicama, a i ako pričaju ne  zadiru u suštinu.

Shvatila sam da mnoge žene  i muškarci znaju malo i imaju problema u seksu. Osetila sam potrebu da napišem ono što znam, ali potpuno otvoreno bez mistifikovanja.

Možda će nekom koristiti, ali ako ne koristi sigurno neće škoditi.

Nevaljala

6 responses to “Zašto ovo pišem

  1. volim sex, svašta sam isprobala

  2. Samo napred 🙂 Svi se ponekad nađemo u delikatnim situacijama… Što više znamo to više vredimo… Tako je i ovde 🙂

  3. Odličan blog. Vrlo poučan. Sex i erotika ne bi smele da budu taboo teme, a seksologija bi trebala da bude deo nastavnog programa… Bravo, samo napred, imate moju podršku.

  4. da li znate da li postoji u Beogradu obuka iz tao kung fu seks ili tantre?
    Hvala unapred.
    M.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s