Zlatna Vagina

Čula sam sto puta i od muškaraca i od žena opasku: „Jel joj je zlatna?“ U prevodu: Čime ga je opčinila? Vagina zaista može da bude zlatna. U urbanom rečniku Golden Vagina predstavlja ženu koju svi žele, Boginju, devojku ili ženu koja je poželjna… Moja je takva, ali je nisam dobila od boga, već sam je takvom napravila.
04a

Prvo i osnovno: Nikada svom muškarcu, niti bilo kom drugom nemojte govoriti da je vaša vagina ružna (čak i ako zaista tako mislite), već da je lepa, divna i poželjna.
Zamislite vi mu govorite da je ružna a želite da je on ljubi, mazi i uživa u seksu sa ružnom vaginom? Ona je lepa i divna. Ne postoje dve iste.
6a.jpg

2. Pustite ga da je obožava, da je ljubi mazi i ulazi u nju. Muškarcima je to jako važno. Trebalo bi da bude i vama.
3. Zahtevajte orgazme Muškarcima je više stalo da zadovolje ženu nego sebe same. To hrani njihovu muškost. Ako ne ume, pokažite mu kako da vas zadovolji jezikom, rukom ili penisom.
4. Kada je njegov penis u vagini on treba da se oseca kao u raju. Ona je obično tesna na početku, a tokom odnosa se proširi. Kgel vežbe ojačaju vaginalni mišić tako da voljno vagina može biti tesna koliko želite. Kada muškarac stalno koristi kondom  vagina treba da bude nešto tesnija nego obično, da bi se osećaj pojačao. Na kraju kada ovladate svojim ljubavnim mišićem možete na kraju da mu posdarite pulsirajuće kontrakcije koje će učiniti njegov orgazam nezaboravnim.

https://nevaljaladevojka.wordpress.com/2011/11/17/tantra-kegel/

 

3 odgovora na “Zlatna Vagina

  1. Divan post.Nikada nisam baš tako razmišljala ali počeću.

  2. Zanimljiv članak. Volim podjednako lizanje i jebanje. Primetila sam da se muškarci navuku kada ližu. mnogo više nego kada jebu. Kgel vežbe ne radim, ali mu dajem kada god hoće.

  3. Dobro si primetila, više se navuku kada ližu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s