Drugi muški najznačajniji organ

Muški jezik je drugi najznačajniji seksualni organ. Dobila sam mnogo mejlova od devojaka, žena i muškaraca u kojima traže da napišem članak o vežbama za jezik. Žene uglavnom vole kunilingus. Mnogi muškarci takođe, ali zbog loše istreniranog jezika ne mogu da  izvedu kunilingus kako treba.
Dosta žena misli da je muški jezik najznačajniji muški organ, neke smatraju da je potpuno nevažan. Ja bih rekla da je podjednako važan kao i penis.

Ima puno vežbi za jezik. Ove koje sam ja navela su provereno uspešne. Moj momak je uz pomoć njih istrenirao svoj jezik do savrženstva.

Vežba 1
Izbacite jezik koliko možete. zadržite 1 sekundu. Ponoviti 10 puta.

Vežba 2
Izbacite jezik koliko možete. Stavite kašiku na suprot jezika (udubljeni deo ka jeziku). Gurajte jezik koliko možete 5 sekundi. Pomerajte jezik duž kašike,odozdo nagore. Uradite to 10 puta.
Okrenite ispupčeni deo kašike i ponovite sve kao na udubljenom delu. Uzmite malu kaši-čicu i uraditi vežbu sa udubljenim i ispupčenim delom prema
jeziku.

Vežba3
Izbacite jezik na dole koliko možete. Zadržite ga 1 sekundu. Ponovite 10 puta
Izbacite jezik na dole koliko možete stavite kašiku sa udubljenim delom na suprot jezika u gurajte jezik koliko možete. Pomerajte jetik gore dole i levo desno duž kažike. Ponovite sve to sa ispupčenim delom kašike

Ponovite vežbu sa malom kašičicom sa udubljenim i ispšupčenim delom 10 puta

Vežba 4
Izbaciti jezik koliko možete u ugao usana. Zadržite ga u tom položaju jednu sekundu. Ponovite 10 puta. Uradite to ponovo sa drugim uglom usana.

Vežba5
Pomerajte jezik duž gornje usne sleva na desno. Ponovite 10 puta. Ponovite vežbu ali pomerajte jezik od desnog kraja usana ka levom kraju usana.

Vežba6
Ista je kao vežžba 5 samo sto se radi na donjoj usni.

Vežba7
Kružite jezikom po donjoj i gornjoj usni prvo sleva na desno, a zatim s desna na levo. Ponovite 10 puta.

Radite ovo snažno koliko možete. To je da bi istrenirali jezik.  Posle ponovite sve ali najnežnije koliko možete. Trudite se da osećate svaki pokret jezika.

Snažne vežbe su potrebne da bi se jezik razgibao i istrenirao. Kada se jezik istrenura onda je moguće pomerati ga nežno u svim pravcima i dozirati pritisak,
ako je potreban jači pritisak.

Treba vežbati 20 minuta tri puta dnevno. U početku će mišići jezika malo boleti, ali posle izvesnog vremena će sve biti u redu.

I naravno  vežbajte i na malim usnama i klitorisu svoje drage, ali nežno. Vežba čini majstora. Sada znate kako, vežbajte dok ne postignete savršenstvo.

4 odgovora na “Drugi muški najznačajniji organ

  1. Sjajan članak. Svaki muškarac bi trebalo da svoj jezik dovede do savršenstva. Verujem da bi bilo manje razvoda i manje nezadovoljnih žena. Posle penisa jezik jeste najznacajniji muški organ. Primeniću ove vežbe, već sam počeo sa vežbanjem.

  2. Dobila sam puno mejlova posle ovog članka. Više su pisali muškarci. Većina nije znala da postoje vežbe za jezik. Devojke i žene se nadaju da će njihovi muškarci pročitati članak. Ako vam je nezgodno da svom dragom kažete da bi trebalo da istrenira svoj jezik, ne brišite browser history tako da on može da vidi šta ste gledale.

  3. Hehe… zato smo mi trubači bili toliko popularni u muzičkoj školi 😉

  4. Moj muž više koristi jezik nego penis.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s