Tantra (Muški višestruki orgazam 1)

Muškarac može imati višestruki orgazam ili nekoliko orgazama u nizu. Nekim muškarcima je veoma teško da nauče, neki nauče vrlo brzo.
Mlađi muškarci brže nauče nego stariji, ali svi mogu da nauče. Većina muškaraca i žena muški orgazam povezuju sa ejakulacijom. Muški orgazam i ejakulacija su dva procesa koja se kod velike većine muškaraca dešavaju istovremeno.


Orgazam i ejakulacija nisu jedno te isto. Nadraživanjem penisa stvara se tenzija. Kada tenzija dođe do maksimuma dolazi do kontrakcija karličnih mišića i ki gel mišića mozak luči oxitocilin i to je orgazam. Orgazam se oseća u mozgu i celom telu. Istovremeno dolazi i do ejakulacije. Posle ejakulacije erekcija prestaje i potrebno je da prođe  izvesno vreme da bi bila ponovo moguća. Kod mladih muškaraca za to je potrebno pola sata sat kod starijih nekoliko sati ili čitav dan.

Muškarac može da ima orgazam bez ejakulacije i ejakulaciju bez orgazma. Da bi muškarac mogao da ima više orgazama u nizu tokom jednog seksualnog odnosa on mora da nauči da kontroliše svoju ejakulaciju. Sa ejakulacijom može da ima samo jedan orgazam u nizu, bez ejakulacije može da ima tri četiri, pa čak i desetak.
Proces učenja kontrole ejakulacije i odvajanje orgazma od ejakulacije je jednostavan, ali je potrebno vreme i vežba. Svakodnevna vežba, nekada i nekoliko puta dnevno. Može se vežbati samostalno i sa partnerkom. Bolje je sve u paru. Kada se jednom nauči ne zaboravlja se.

nastaviće se…

2 odgovora na “Tantra (Muški višestruki orgazam 1)

  1. može li neko da me nauči tehnikama tantre ? ako da , pišite na vuk85k@gmail.com

  2. Naucio sam, ali bilo je veoma tesko, nekada i bolno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s