Tantra (Kegel)

Ovaj mišić (ljubavni mišić) ili pubococcygeus musculus je bio poznat pre 5000 godina. Doktor Kegel je proučavao inkontinenciju (nesposobnost kontrole mokrenja) kod žena i utvrdio da je za to odgovoran pubococcygeus mišić.
Razvio je vežbe koje su imale za cilj da ojačaju mišić. Vežbe su rešile problem, ali su žene imale i drugu korist od toga.

Neke žene koje nisu doživljavale orgazam tokom seksualnog odnosa su po prvi put doživele orgazam. Sve žene koje su i pre vežbi doživljavale orgazam tokom seksualnog odnosa rekle su da im je orgazam jači posle vežbi.

Jak kegel mišić daje ženama mogućnost da svoju vaginu učine tesnom koliko žele. Jak mišić takođe znatno pojačava ženski orgazam jer su kontrakcije  jače.

Muškarci takođe mogu da vežbaju ovaj mišić. Kada posle vežbi ojačaju mišić to im pomaže da imaju bolju erekciju i bolju ejakulaciju. Izbacivanje sperme je jače i na veću udaljenost. Muškarac može bolje da kontroliše erekciju i ejakulaciju.

Vežbe
Kegel mišić se može locirati tokom mokrenja. Zaustavljanje mokrenja se radi stezanjem kegel mišića. Nemojte raditi vežbe tokom mokrenja ovo sam rekla samo da biste mogle ili mogli da locirate mišić.
Vežbe mošete raditi bilo gde kod kuće u kancelariji autobusu, niko neće primetiti. Vežbe su potpuno iste i za žene i za muškarce.

Stegnete mišić, zadržite ga stegnutog jednu sekundu, otpustite, opet stegnete zadržite, otpustite. Dvadeset puta tako. Kegelova preporuka je da to bude 10 puta dnevno, odnosno da bude oko 200 ciklusa stezanja zadržavanja i otpuštanja(jedan ciklus je stezanje zadržavanje stegnutog mišića neko vreme i otpuštanje).

Kada posle petnaestak dana malo ojačate mišić, počnite da u ciklusu radite zadržavanje 2 do tri sekunde. Znači stegnite mišić, zadržite ga u stegnutom stanju 2 ili tri sekunde i otpustite. Kada budete mogli da mišić držite stegnutim 15 sekundi i više može se reći da ste pri kraju ali vežbajte i dalje po malo.

Ja mogu tako jako da stegnem vaginalni mišić da muškarac ne može da izvuče penis, niti da ga pomeri, mogu da ga držim stegnutog više od pola minuta. Kada sam ojačala svoj kegel mišić, orgazam mi je postao znatno bolji i jači.

Jak kegel mišić kod žena omogućava i bolju i lakšu  žensku ejakulaciju.  Žena ejakulira svoj fluid u spreju veoma moćno uz snažan i neverovatan orgazam.

5 odgovora na “Tantra (Kegel)

  1. dajes li casove tantre? vuk85k@gmail.com

  2. Povratni ping: Zlatna Vagina | nevaljaladevojka

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s