Tantra (uvod)

Tantra je nastala pre oko 5000 godina u Indiji i na Tibetu. Mnogi stručnjaci u zapadnom svetu su iz nje crpli informacije i inspiraciju za svoje naučne radove.
Tantra ima sasvim drugačiju filozofiju vođenja ljubavi. Danas u zapadnom svetu pa i kod nas seks je telesno zadovoljstvo.
Tantra je duhovno i telesno zadovoljstvo koje vodi u pravu ekstazu u kojoj učestvuju sva čula. Mozak je najveći seksualni organ kod oba pola. U mozgu se oseća zadovoljstvo, tuga, radost, bes.

U tantri vođenje ljubavi počinje mnogo pre samog čina. To su pogledi dodiri, mirisi, zvuci, ukusi. Dvoje uživa  gledajući se dodirujuči se i duhovno i telesno i na mestima gde ne mogu da imaju seks.
Često se svesno odlaže seksualni čin, jer je odavno bilo poznato da manje ili veće odlaganje vodi većoj ekstazi kada sve počne.
Muškarac i žena se zajedno kupaju u vodi sa mirišljavim solima, onda sledi erotska masaža, da bi se konačno pristupilo vođenju ljubavi. Nema brzine  i svršavanja za dva minuta.

Muškarac uči kako da kontroliše svoju erekciju i ejakulaciju. Uči kako da razdvoji ejakulaciju od orgazma. To je jedini način koji mu može pomoći da ima višestruki orgazam tokom jednog seksualnog odnosa i da pri tome zadovolji ženu i pruži i njoj višestruke orgazme.

Pratite blog u narednim člancima pisaću o konkretnim tehnikama tantre.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s