Kako otkriti da žena glumi orgazam

Bila sam u dilemi da li da ovo napišem ili ne napišem. Ja nikada nisam glumila orgazam. Stiglo mi je mnogo zahteteva da pišem o tome,  Muškarac ipak treba da zna da li je njegova draga doživela orgazam ili ne.


Ljubavni odnos ne može da se zasniva na lažima. Pošto tako nešto ne možete naći u ženskim časopisima, moraću ja da razotkrijem  tajnu.

Šta se dešava tokom ženskog orgazma? Puls se skoro udvostručava. Dešavaju se kontrakcije vagine i karlice na svakih 0,8 sekundi. Neke žene imaju slabije, a neke jače kontrakcije, ali ih sve imaju i one se mogu osetiti. Lice ima grimasu (orgazmičko lice). Osmeh ili ekstaza na licu je moguća samo tokom odnosa u fazi uzbuđenosti ili posle orgazma. Ni žena ni muškarac se ne mogu nasmejati tokom orgazma.

I obavezna je erekcija bradavica. Neke žene nemaju potpunu erekciju bradavica, ali bradavice moraju biti u poluerekciji tvrde, a ne mekane kao pre seksualnog odnosa.
Na prvoj slici je lepo lice koje ne doživljava orgazam. Druga pokazuje tipično orgazmičko lice. Usta se otvaraju skroz ili skoro skroz. Žena može da bude glasna tokom orgazma ali i ne mora. Znači potpuno ili skroz otvorena usta, grimasa na licu, kontrakcije vagine na 0,8 sekundi, ubrzano lupanje srca i erekcija ili poluerekcija  bradavica.

Jedan odgovor na “Kako otkriti da žena glumi orgazam

  1. Ja nemam problema; dama srednje dobi.. Sve zene nekada lazu…

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s