Kopulin (Copulin) ženski feromon

Pre oko godinu dana sam slučajno naletela na knjigu „The Science of Sex“ koju
je napisao Kevin Pezzi. Tu sam našla mnoge interesantne činjenice o kopulinu.
Normalno je da sam i dalje istraživala. Dr.Sandra Morrishaun je istraživala dejstvo kopulina na muški mozak. Došla je do nekih vrlo interesantnih saznanja.
Svoje radove je objavila na internetu, ali je zbog toga izbačena sa univerziteta i
svi njeni radovi su uklonjeni sa interneta. Neka od njenih saznanja su u knjizi
koju sam navela. Ima nešto od toga i na internetu po nekim sajtovima ali se vrlo teško nalazi i sve je na engleskom jeziku.

Istraživanja su pokazala da danas samo trećina žena ima kopulin. Kopulin proi- zvode bakterje u vaginalnom sekretu. Kopulin se pojačano luči kada žena ima ovulaciju i tako snažno privlači muškarce. Kontraceptivna pilula snažno uma- njuje ili potpuno zaustavlja proizvodnju kopulina. Antibiotici isto tako veoma loše utiču na kopulin, kao i preterano pranje intimnih delova, pogotovu antiba- kterijiskim sapunima. Najbolji sapun za pranje intimnih delova je neultralan ili skoro neultralan sapun koji ima ph između 6,8 do 7,2.

Jogurt isvi proizvodi na bazi mleka koji sadrže bakterje (bakterje stvaraju jogurt) su štetni po kopulin. Preterana upotreba dezodoransa isto tako. Danas u vaginalnoj flori većine žena preovlađuju bakterje koje žive u jogurtu. Žene u menopauzi i post menopauzi imaju vrlo malo ili nimalo kopulina.

Kopulin ima snažno dejstvo na muški hipotalamus. Podiže nivo testosterona kod muškarca i tako povećava njegovu potenciju. Povećan nivo testosterona posre- dno utiče na povećanje muškog androsterona, pa muškarac postaje atraktivniji ženi. Kopulin pojačava atraktivnost žene i smanjuje uticaj koji mogu da imaju druge žene na njega. Može promeniti muški mozak tako da žena ima veliki uticaj na njega, ali samo pod određenim uslovima.

Kako se kopulin prenosi sa žene na muškarca? Dr Sandra je u svom istraživanju
rekla da kopulin može da se prenese sa vagine preko penisa u krvotok muškarca, ako je žena gore. Ne sme biti nikakvih pokreta penisa u vagini. Nevoljne kontra- kcije vagine prenose kopulin kroz penis u muški krvotok. To treba da traje naj- manje 15 minuta.  Mnogi muškarci ne mogu da održe erekciju 15 minuta bez ika- kvih pokreta, pa za većinu muškaraca ovakav metod nije pogodan.

Ima poprilično ljudi koji eksperimentišu sa kopulinom, a i istrazivanja nekih
naučnika su utvrdila da kopulin može da se prenese sa žene na muškarca kuni- lingusom, ali samo ako se napuderiše stidno podrušje žene, venerin brežuljhak i podrućje oko velikih i malih usana. Onda kopulin postaje aerofilan i može se udi- sanjem preneti  u muškarčev krvotok. Najbolji učinak je ako su stidne dlaćice potšišane na 5 do 7 milimetra. Za potpuno obrijane vagine treba povećati dužinu kunilingusa.
Kunilingus treba da traje 10 do petnaest minuta. Puderi koji sadrže talk su štetni ako se udišu. Najbolji puder za to je Johnson koji je napravljen od kukuruza (corn). Johnson’s Baby Powder Pure Cornstrarch

Seksualni odnos posle dejstva kopulina na muški mozak postaje za muškarca neverovatno prijatan, njegov orgazam i ekstaza su neverovatni. Muški orgazam poništava dejstvo kopulina na njegov mozak. Prisustvo sperme u vagini poni- štava dejstvo kopulina 24 do 48 sati. Ako par ima seksualne odnose dva puta nedeljno dejstvo kopulina će biti malo. Svakodnevni ili skoro svakodnevni
seksualni odnosi će imati mnogo veći učinak, pod uslovom da počinju petna- estominutnim kunilingusom.

3 odgovora na “Kopulin (Copulin) ženski feromon

  1. Četvrti članak po posećenosti protekle godine.

  2. Neverovatno.

  3. Detaljno i svestrano opisano… potpuno istinito

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s