Seks

Seks bi trebalo da bude duhovno i telesno zadovoljstvo žene i muškarca. Ako
i žena i muškarac uživaju u seksu to onda produbljuje njihovu vezu. Za

muškarca seks je i izraz ljubavi i strasti, ali i telesna potreba, kao hrana. Njegovo
telo svake sekunde proizvodi spermu koja se gomila. To kod njega izaziva nape- tost koje se može osloboditi jedino ejakulacijom. Ako žena nije voljna da vodi ljubav sa njim on će masturbirati, da bi se oslobodio napetosti. Njegov orgazam je mnogo bolji ako svrši u vagini nego kad masturbira.

Žena ne oseća takvu napetost i može izdržati bez seksa duže nego muškarac, Najja ča želja za seksom kod žene je tokom ovulacije (onda kad može lako da ostane trudna).

Mnogi misle da je ženska potreba za seksom mnogo manja nego muška. To nije tačno.  Ženama je seks nerazdvojan deo veze i života. Ne nešto izdvojeno. Ako u vezi nije sve kako treba, prvo što će stradati to je seks. Ženska potreba i želja za seksom je velika ako je u vezi sve u redu (ako veza cveta), pod uslovom da žena uživa u seksu. Ako tokom vođenja ljubavi žena ne doživi orgazam i odglumi ga, to će je frustrirati i ako to potraje, njena potreba za seksom će se smanjiti, uprkos dobrim odnosima u vezi.

Kada je dvoje zaljubljeno seks se upražnjava veoma često. Kasnije kada zalju- bljenost, preraste u ljubav, ako sve pređe u rutinu seksa ima manje. Žene vole da s vremena na vreme budu ponovo zavođene. Moraju da osećaju da je muškarcu stalo do njih. Potrebno im je da muškarac pokaže da ih voli. To će raspaliti žensku želju za seksom.

Muškarcima je bitno da žene izgledaju lepo i seksi. Neke žene se doteruju samo
kada idu na posao ili kada izlaze. Po kući idu zarozane u potpuno aseksualnoj ode ći. Normalno je da muškarac neće imati preteranu želju za seksom kada vidi njegovu dragu zarozanu i zapuštenu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s