Stimulacija grudi

Ženske grudi su za muškarce jedan od omiljenih delova ženskog tela. Većina žena (80%) voli kada im se stimulišu grudi, mada ne uvek. Mnoge žene  ne vole da im se diraju grudi sredinom ciklusa i nekoliko dana pre menstruacije (PMS). Tada je to iritabilno. Postoje razlike u tom pogledu. Svaka žena je posebna, pa muškarci to trebaju da imaju u vidu.

Kontraceptivna pilula izaziva kod većine žena napetost u grudima, pa je stimulacija neprijatna. Hrana sa puno estrogena ima sličan učinak kao pilula. To je uglavnom hrana koja sadrži puno soje. Pljeskavice sarme sa sojom, sojino mleko itd.
Mnoge žene ne vole da im se odmah stimulišu bradavice već cela dojka Podizanje odozdo nagore sa blagim kružnim pokretom je ono najbolje na početku. Ljubljenje usana ili vrata je uvek dobra kombinacija. Pokreti rukom odozdo naviše sa blagim kružnim pokretom, ne treba da budu previše nežni, ali ne ni grubi.
Kada se žena malo uzbudi onda mogu da se stimulišu i bradavice. U početku nežno, a kasnije i jače. Žene se razlikuju, ali u principu što je žena manje uzbuđena stmulacija trebada bude nežnija.

Jezik je posebno pogodan za stimulaciju bradavica. Kružni pokteti jezika po areolama (kolut oko bradavice) a onda pomeranje bradavica jezikom gore dole i levo desno je za večinu žena uzbuđujuće. Na kraju blago sisanje bradavica usnama (ovo ne vole sve žene) jedne pa druge. Manji broj žena može da doživi orgazam tokom stimulacije bradavica, velika većina ne može, ali stimulacija grudi i bradavica su veoma dobar početak predigre.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s