Predigra

Mnogi koji prate moj blog su tražili od mene da napišem nešto o predigri. Puno je saveta o tome, kako i koliko treba da traje. Kome uopšte treba ta predigra? Devojkama i ženama naravno. Muškarac se može uzbuditi u sekundi, kada vidi grudi ili ako samo postane svestan da će dobiti onu malu ludu žensku stvar. Ženi treba više vremena. Žensko telo treba da se pripremi da bi bez problema primilo muški organ.

To znači da žena treba da bude vlažna , ne delimično vlažna već jako vlažna. Kada vagina nije dovoljno vlažna žena može imati bolan snošaj, kondom može od prevelikog trenja da pukne i takav odnos nije prijatan.

Koliko predigra treba da traje? Onoliko koliko je potrebno. Pročitala sam na jednom sajtu da treba da traje 15 do 20 minuta minimum, a onda je bilo komentara: „A šta da radim pobogu 20 minuta?“ Žene se razlikuju nekim ženama je potrebna duža predigra  (u tu kategoriju i ja spadam), nekim kraća.Sredinom menstrualnog ciklusa kada je ovulacija žene se lakše uzbuđuju paim je potrebna kraća predigra.

Kako da znam kad je dosta? Dosta je kada se žena jako ovlaži i uzbudi i većina će tražiti od vas da uđete u nju. Opet neke od nas vole da prvo dožive orgazam ili dva pa da se  tek onda spoje sa muškarcem.

Da bi mi žene pristale na seks volimo da muškarac pokaže da mu je stalo do nas. To je fino ponašanje ljubljenje maženje. Mi volimo da budemo mažene i mnogo pre seksa.

Osnovno je da ne treba žuriti. Ako smo već pristale da vam damo, pa odradite sve kako treba polako i bez žurbe. Ljubljenje, ljubljenje, lagano svlačenje, opet ljubljenje, ljubljenje vrata, uvceta, grudi, bez žurbe, onda ljubljenje grudi, stomaka, pa onda jedan dugi kunilingus. Za one koji ne vole kunilingus, sledi maženje klitorisa rukom (prstom). Pogledajte članak „Njeno veličanstvo klitoris“.
1.gif

Pre nego što sve počne treba napraviti atmosferu. Muzika prigušeno svetlo. Nemojte je odmah hvatati za onu stvar. Kada nije vlažna to je neprijatno za većinu žena. Nego polako i sve po redu, kao u igrici dok ne savladate jedan
nivo kompletno ne prelazite na viši nivo.

Jedan odgovor na “Predigra

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s