Zabavljanje i život udvoje

Zabavljanje je divna stvar u tinejdžerskom dobu. Ona je uvek doterana, on takođe. Vide se na dva tri sata (možda i više), ako imaju gde može da padne i seks a posle toga svako svojoj kući kod mame i tate. Mame ih peru, peglaju i hrane, one i oni idu u školu, Fecebook i izlasci od 22 do ujutru. Ako idu pre podne u školu dremaju na prvim časovima. Ako posle završene srednje škole ne studiraju i ne zaposle se ova faza se nastavlja u nedogled.

Na fakultetu već počinje život udvoje kod nekih devojaka i momaka koji nisu iz Beograda. Hrane se u menzi a veš šalju mami na pranje. Ako hoće da budu dobri studenti, izlasci se smanjuju. Žive zajedno i tada po prvi putvide ono drugo nedoterano, dobre i loše navike dolaze do izražaja. Seks je moguć svakoga dana, ali počinju svadje oko toga ko će srediti sobu i kupatiloko će namestiti krevet itd.
Moguće je da su se zabavljali godinu dana a da raskinu posle mesec dana zajedničkog života. Posle završenog fakulteta (ili ne završenog) svako se vraća u svoje mesto mami i tati i ako ne nađu posao ponovo se vraćaju na fazu I.

Faza III počinje kada se završi fakultet i nađe posao. Par iznajmi stan, počinju brige oko plaćanja računa, stanarine. Nema više mame i tate. Par mora da radi sve sam. Ona i on moraju da podele poslove u kući.
Seks je moguć svakoga dana, ali ako poslovi nisu raspoređeni ravnomerno jedna osoba (obično ona) je preumorna i seksa ima samo za vikend. Mnogi parovi se rasture posle nekoliko meseci ili godinu dana. Ona se vrati kod svoje mame on kod svoje. I ponovo počinje faza I (zabavljanje) .
Izlasaci se reduciraju na petak i subotu jer svakoga jutra treba ustati za posao. Tamo ne može da se drema. Ja sam prošla sve tri faze zato i mogu da pišem o tome. Imam 25 godina i radim kao i moj momak. Pronašli smo neku sredinu oko kućnih poslova i zasad ostajemo u fazi III.

Jedan odgovor na “Zabavljanje i život udvoje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s