Šišanje stidnih dlačica

Džungla više nije u modi već lepo uređen vrt. Ovo je pogotovu važno za sve žene koje vole kunilingus, da se muškarac ne bi izgubio u džungli i da mu dlačice ne upadaju u usta do krajnika. To se može uraditi makazicama ali je bolje to uraditi trimer mašinicom za šišanje intimnih delova.

Trimeri za telo imaju podesivi češalj. Od položaja tog podesivog češlja zavisi na koliko milimetra će se ošišati dlačice. Obično se može podesiti od 3 do 12 mm. Kada se skine češalj onda trimer šiša do kože Deo iznad genitalija se može ošišati manje (na 12 mm) a donji deo oko genitalija više 5 do 7 mm. Neke žene šišaju na 3mm. Žene koje imaju mekane tanke svilenkaste dlačice mogu šišati na tri mm, one koje imaju jače dlačice treba da šišaju na 5 do 7 mm. Deblja dlačica zahteva veću dužinu da bi se lepo savila i da ne bi bockala.

Šičanje ide odozdo nagore (dlačice su savijene nadole) da bi ih češalj trimera ispravio i odrezao na pravu meru. Prvo se trimer postavi na 12mm i ošiša gornji deo. onda se trimer postavi na 5 do 7 mm ili 3 ako takoviše volite. Prvo treba oprezno ošičati oko malih i velikih usana skinuti sve dlačice sa klitorisa i posle toga ošišati ostatak. Za save to je potrebno 2 do tri minuta. Šiša se jedanput do dva puta nedeljno.

Ovo je Remington BKT 2000 trimer za telo koji može da siša od 3 do 12 mm a ima i i deo za brijanje. Ja već dugo koristim Remington bikini trimer koji se više ne može kupiti u našim prodavnicama ali je i ovaj trimer skoro iste konstrukcije. Kada se točkić postavi na 1 on šiša na 3 mm kada je na 5 šisa na 12mm i među mere 2, 3 ,4 su 5mm 7mm i 8 mm. Trimer ima punjivu baterju i može se upotrebljavati ispod vode pod tušem. Cena mu nije mala. Oko 4500 din. Može se naručiti preko interneta.

http://www.tehnomanija.rs/katalog/remington-trimer-za-telo-bht-2000.html
U principu može se koristiti bilo koji trimer za šišanje. Oni imaju obično promenljive češljeve od kojih zavisi na koliko će šišati dlačice i mogu se kupiti za oko 1000 din kod kineza, ili za oko 2000 kod technomanije.

Jedan odgovor na “Šišanje stidnih dlačica

  1. Kupila sam baš taj remington. Odličan je.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s