Brijanje stidnih dlačica

Ja lično više volim šišanje. Jedno vreme sam brijala svoj stidni predeo ali koža mi je jako osetljiva i odustala sam od brijanja. Prednost obrijanog stidnog predela je što je osetljiviji na dodir pogotovu kada ga dodiruje muški jezik. Dobila sam mnogo zahteva od lepše polovinepopulacije da napišem članak o brijanju.
Prvo, brijanje zahteva mnogo više vremena od šišanja. Oko pola sata minimum. Drugo, mora se brijati svaki dan. Dlačice od jedan ili dva dana su oštre, tako da je potrebno brijati ih svaki dan.

Prvo  važno je odabrati pravi brijač. Najbolji brijač za tu svrhu je Gillette Venus. Dizajniran je za brijanje stidnog predela. Može se kupiti u Merkatoru za oko 800 din.

Prvo šta treba uraditi (prvo brijanje) je da se makazicama ili trimerom dlačice ošišaju što je moguće kraće. Posle toga treba ući u kadu sa što toplijom vodom da bi dlačice postale mekše i da bi se pore otvorile. To treba da traje minimum 10 minuta. Poželjno je bar 15 minuta. Posle toga utrljati Gillette Shaving gel i brijati u smeru dlačica. Posle svakih dva do tri poteza isprati brijač od dlačica. Kada se završi  isprati predeo mlakomvodom, opet utrljati gel za brijanje i brijati odozdo nagore. Kada se obrija isprati stidni predeo što hladnijom vodom (to će zatvoriti pore) obrisati peškirom ali samo dodirivati da upija da ne bi dodatno iritirali područje, onda utrljati Gillette aftershave za žene.

3 odgovora na “Brijanje stidnih dlačica

  1. Brijanje i šišanje stidnih dlačica su na trećem mestu po posećenosti u prošloj godini

  2. Veliki sam protivnik. 🙂

  3. ja sam za brijanje , mogu reci da je osecaj pri oralnom seksu daleko bolji i za mene i za zenu

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s