Ženska ejakulacija

Najposećeniji članak protekle nedelje bio je G tačka, ženska ejakulacija. Bilo je mnogo pitanja o tome. Žena može da ejakulira i bez stimulacije G tačke. Da bi  ejakulirala mora da bude jako i dugo uzbuđena. To se dešava posle tri četiri orgazma u nizu. To je onaj osećaj kada kažemo:
„Ne mogu više piški mi se“. Ako je žena piškila neposredno pre seksa onda to nije nagon za uriniranjem već nagon za ejakulacijom. Ako bi se žena napela ona bi ejakulirala sa orgazmom. Meni se to redovno dešava posle trećeg orgazma u nizu (kod nekih žena može posle dva ili četiri) bez obzira da li je to kunilingus ili snošaj sa muškarcem. Žena ne može da ejakulira ako ima nešto u vagini (penis, prst, dildo), ali pre nego počneejakulacija (kod većine žena) vagina sama (kada se žena napne) izbacuje prst, penis ili dildo i elakulacija kreće. Tako je i kod mene.

Mnogi su pitali šta sadrži fluid koji žena ejakulira. Ja sam svoj fluid slala na analizu. Sadrži PSA ( slično muskom fluidu u prostati) samo veoma razblažen, šećere fruktozu i glukozu i urina u tragovima. Kod svih žena je uglavnom taj sastav. Ja sam bila skeptik pa sam dala to mojoj prijateljici koja radi u laboratoriji  na analizu.

Organ koji kod žena proizvodi fluid koji  ejakulira ima građu skličnu muškoj prostati pa ga mnogi zovu ženska prostata. Ja ne volim taj naziv. To je Skeneova žlezda. Nadam se da sam sada razjasnila sva pitanja oko ženske ejakulacije. Ipak opet preporučujem knjigu „The Art of Female Ejaculation“.

Female ejaculation

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s