Šta devojke i žene najčešće pitaju

Visoko treće mesto najgledanijih članaka je  Da li muškarci vole kunilingus? Već sam napisala da vole, ali mnoge devojke me opet pitaju: Kako da mu tražim da me ljubi dole kada je moja stvarčica ružna? Ta fama da je pičkica ružna prisutna je u celom zapadnom svetu. Čak i u seriji „Sex i grad“ jedino Samanta kaže da je njena pičkica lepa a sve ostale tvrde kako je to ružna stvar. Ta fama je uglavnom prisutna kod ženna, mnogo manje kod muškaraca. Velika većina muškaraca voli tu žensku stvarčicu.

Da li  žena treba da insistira da muškarac stavi kondom?Ako žena ne koristi nikakvu zaštitu onda treba. Muškarac neće ostati trudan i neće ići na abortus. Možda će vas držati za ruku dok čekate na interveciju kod ginekologa. Srbija je na prvom mestu u Evropi po broju abortusa. Napisala sam već članake Kako kupiti kondome i Kako odabrati pravi kondom. Tamo postoje adrese sajtova preko kojih se mogu kupiti kondomi u Srbiji.
Šta muškarce uzbuđuje, osim mog izgleda? Uzbuđuje ih žensko uzbuđenje i orgazam. Žene kada vide penis u erekciji to će im laskati, ali se neće naročito uzbuditi zbog toga. Kada muškarac oseti da je zena vlažna to će ga jako uzbuditi, uzbudiće ga ženski uzdasi
koji mu govore da je njegovoj dragoj lepo. Uzbudiće ga kunilingus (ako voli to da radi). To je veoma intimno i jako će ga uzbuditi pogotovu ako žena doživi orgazam dok je ljubi. Jednom rečju uzbudiće ga sve što uzbuđuje ženu. Felacijo će ga takođe uzbuditi, moram priznati, ali ženu neće. On će biti spreman a žena se neće naročito uzbuditi dok to radi. Kunilingus će uzbuditi oboje, pa će tako oboje biti spremni za viši nivo. Felacio je dobar za zadovoljavanje muškarca kada žena ima menstruaciju (pod uslovom da ona voli felacio).

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s