Seks u Srbiji

Zašto pišem sve ovo na blogu? Zato što žene i muškarci veoma malo znaju o tome. Najgore su one žene i muškarci koji misle da znaju sve a ustvari znaju veoma malo. Srbija ima najviše abortusa u Evropi, proda se duplo manje kondoma nego u bilo kojoj susednoj zemlji
(po glavi stanovnika). Žene su nezadovoljne muškarcima, muškarci su nezadovoljni ženama, a u stvari sve bi moglo da bude jednostavno.
Seks postaje sport a ne duhovno i telesno zadovoljstvo. Ja odavno ne vodim ljubav sa momcima koje ne volim. Kada te neko voli on hoće i da te zadovolji na ovaj ili onaj način ali mu trebaš reći kako voliš a kako ne voliš.
Porno filmovi su preplavili internet i gledaju ih i momci i devojke.Oni imaju nekakav slab edukativan momenat, a opet su i štetni zato što mnogi misle da je to to. To je ipak gluma i u pravom realnom svetu to je ipak sve drugačije.
Devojke koje znaju i umeju da zadovolje muškarca su kurve, one koje ne umeju su loše u krevetu. Sa druge strane, mnoge devojke i žene vole muškarce koji nisu bili sa mnogo žena, pa se žale kakooni ništa ne znaju.
Seks se uči kao i sve drugo. Ne rađamo se naučeni. Kada se to znanje spoji sa ljubavlju dobija se duhovno i telesno zadovoljstvo koje se teško može porediti sa bilo kojim drugim zadovoljstvom.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s