G Tačka Ženska ejakulacija


G tačka i ženska ejakulacija su bile poznate pre nekoliko hiljada godina u Indiji. Fluid (tešnost) koju su žene ejakulirale zvao se Amarita ili Divine Nectar.

Grafenberg je 1940 godine otkrio  tačku koja se po njemu zove G tačka (G od Grafenberg). On je otkrio da kada se stimuliše to područje (nije tačka iako se tako zove) žene dožive orgazam i ejakuliraju kroz mokraćni kanal (urethra). Pre njega svi su verovali da to što pojedine žene ejakuliraju je urin. Ispitivanja su pokazala da to nije tako. Onda se postavilo pitanje koji organ proizvodi fluid koji žene ejakuliraju i gde se on nalazi.
Skene je otkrio taj organ i po njemu se on zove Skene-ova žlezda. Skeneova žlezda se nalazi oko urethre. Ona se može stimulisati kroz vaginu i tako izazvati orgazam sa ejakulacijom.

G tačka (područje) je gornji zid vagine 4 do 7,5 cm duboko u vagini (pogkedaj sliku). Fluid koji žena ejakulira je potpuno providan, vrlo retko beličast. Providan kao voda prijatnog mirisa. Količina koju žene ejakuliraju kreću se od 10 do 500 ml (muškarci ejakuliraju 2-5 ml) . Najveći broj žena ejakulira 200-500 ml. Kakav je orgazam? Potpuno drugačiji. Za neke žene prosečan, za neke najbolji, ali ako se uz stimulaciju G tačke stimuliše i klitoris za sve žene je to vrhunski orgazam.

Da bi žena bila sigurna da neče ejakulirati urin treba da piški neposredno pre seksualnog odnosa. Bešika treba da bude prazna pre početka stimulacije G područja. Žena vrlo teško može to sama sebi da radi osim ako nena dildo specijalno dizajniran za G spot. Ja lično nisam pristalica tih igrački i volim da sve bude prirodno. Srednji prst partnera je veoma pogodan za to ili dva prsta. Ne treba ni da kažem da žena treba da budevlažna pre nego što se počne. Gornji zid vagine 5 do 7 cm duboko treba stimulisati kružnim ili pokretima napred nazad. Treba vršiti malo veći pritisak od blagog. Kada se počne sa stimulacijom i pogodi mesto žena oseća nagon za mokrenjem koji je jak i mnoge zene misle da će se upiškiti. To se neče desiti jer je bešika prazna. Posle 20 do 30 sekundi
stimulacije G područja taj nagon isčezava i stimulacija je veoma prijatna i vodi ka orgazmu. Neposredno pre orgazma nagon za mokrenjem se ponovo javlja (to nije nagon za mokrenjem već nagon za ejakulacijom ali je osećaj isti) tada treba pustiti da se to desi jednostavno napeti mišiće kao da nešto hoće da se izbaci iz vagine. Ejakulira se u pet šest
mlazeva nekada i više. Fluid izlazi pod velikim pritiskom i često se raspršuje kao sprej.

Mlaz nije kontinuiran nego više mlazeva koji su sinhronizovani sa karličnim kontakcijama.Ako žena ne pusti ejakulaciju napolje, onda će se desiti retrogradnaejakulacija (pošto je izlaz napolje zatvoren ona će ejakulirati u bešiku) Kasnije će to ispiškiti. Kod većine žena ejakulacija se dešava na samom početku orgazma pa je većini šena potrebna stimulacija klitorisa za vreme i malo posle ejakulacije da bi se orgazam dovršio i bio kako treba. Kunilingus i stimulacija G tačke su najbolja kombinacija lično za mene. Samo stimulisanje G tačke za mene proizvodi drugačiji ali prosečan orgazam. Orgazam je znatno jači ako žena ejakulira napolje (prava ejakulacija) nego kada ejakulira retrogradno (u bešiku). Pre početka ejakulacije vagina sama izbacuje prst ili dildo i dalja stimulacija G područja je nemoguća onda se brzo stimuliše klitoris nekoliko sekundi i to je to.

Postoji mnogo literature o G tački i ženskoj ejakulaciji. Za mene možda najbolja knjiga je The Art of Female Ejaculation od Lisa S. Lawless

Female ejaculation

Jedan odgovor na “G Tačka Ženska ejakulacija

  1. Funkcionise

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s