Prerana ejakulacija

Oko 20%  muškaraca pati od prerane ejakulacije. Svaka devojka ili žena koja je imala više partnera, sigurno je imala bar jednog takvog partnera.
Ja sam imala nekoliko takvih i zbog toga sam bila zainteresovana za rešavanje ovog problema. Meni je potrebna duža predigra i dosta dug seksualni odnos da bi doživela orgazam. Sa ovakvim muškarcem budem samo iziritirana tokom snošaja.

Prva i najednostavnija metoda je kreni stani. Kada muškarac oseti da će svršiti on sta- ne pa nastavi. Za neke žene to funkcioniše, mene iritira.taman počnem da idem ka orgazmu a on stane.
1

Drugi način je korišćenje kondoma sa blagim anestetikom. Anestetik umanjuje ose- tljivost penisa i produžava za pet do šest puta snošaj.Durex Performax je takav ko- ndom. Kada se navuče na penis, treba ga papirnatom maramicom obrisati da ne bi anestetik dospeo u vaginu i na klitoris(kako je zarolan on  i sa jedne i sa druge strane ima lubrikaciju) i onda i ženi treba još više vremena. Loša strana je što ovakav kon-domu priličnoj meri umanjuje muški orgazam.

Antidepresivi, lekovi koji se daju protiv depresije snažno deluju na nervni sistem i sigu- rno sprečavaju preranu ejakulaciju. Ima ih u slobodnoj prodaji. Ti lekovi mogu iza- zvati zavisnost i neke druge neželjene posledice, pa bi ih trebalo uzimati pod kontro- lom lekara. Mogu režiti problem samo tokom uzimanja. Ne rešavaju trajno problem.

Postoje lekari specijalizovani za ovaj problem, pa je najbolje da se javite njima. Oni sve ovo znaju i još mnogo više. Pre toga svaki muškarac kojipati od prerane ejakulacije treba da prizna sebi da ima problem.

Jedan odgovor na “Prerana ejakulacija

  1. Prerana ejakulacija nije problem koji muškarac „treba da prizna sebi“ već problem žene kojoj nije zadovoljna potreba.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s