Zašto neke žene glume orgazam

To je dobro pitanje. Velika većina žena koje glume orgazam to rade zbog sebe. Drugi manji deo devojaka i žena to radi da ne bi uvredile partnera.
Većini muškaraca je stalo da zadovolji ženu, zbog toga što to vole, zato što su onda bolji ljubavnici ili iz drugih razloga, ali žele da zadovolje lepšu polovinu. Ako žena ne bi glu- mila orgazam on bi je pitao šta nije u redu i ona bi morala da odgovori, da su predigra i snošaj bili kratki da ne može da svrši tokom snošaja bez direktne stimulacije klitorisa ili već neki drugi uzrok koji je u pitanju. Neke žene neće da priznaju da imaju problem neke se stide da kažu šta žele. I onda ulaze u začarani krug.

Ako prestanu da glume i kažu šta je problem, partner će ih pitati: „Je li dušo a kako si dosad bila zadovoljna a sada odjednom nisi“, ako glume i dalje onda će biti neza-do- voljne i masturbiraće kada su same.
Odmah da kažem da i ja imam problem sa orgazmom tokom snošaja Ako nisam dovo- ljno uzbuđena i ako snošaj ne traje dovoljno dugo ne mogu pa ne mogu. Kunilingus kao deo predigre me napali dovolljno da mogu da doživim bar jedan orgazam tokom snošaja po nekada i dva.Ja to kažem partneru, i problema nema. To je u mom slučaju rešenje- Kod drugih žena možda nije, ali svakako postoji.

Ako žena glumi orgazam muškarac će sa pravom misliti da je sve u redu. Devojka žena je zadovoljna i tu ne treba ništa menjati a ono nije tako.
Mali broj žena koje ne vole seks odgumiće orgazam već posle minut dva i reći da ne mo-gu više.
Ako glumite orgazam seksualno zadovoljstvo sa parnerom nećete doživeti. Problem se može rešiti na ovaj ili onaj način i onda ćete oboje uživati.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s