Njeno veličanstvo klitoris

Klitoris je jedini organ kome je jedina funkcija zadovoljstvo i samo zadovoljstvo. Njegova glavica ima 8000 nervnih završetaka (penis 4000)i veoma je osetljiv. To treba da znaju muškarci kada navale na klitoris.

Ženska seksualnost je komleksna. Da bi žena doživela orgazam sve mora da se odradi kako treba. Svaka žena je posebna i zahteva poseban tretman. Ipak ma koliko mi različite bile ima nekih stvarikoje su nam svojstvene.

Kao prvo ne volimo ništa na brzinu. Prvo ljubljenje i maženje. Tu spadai ljubljenje gru- di. Ako se nismo ovlažile ne dirajte nas dole. Kako ćete znati? Videćete po našem uzbu- đenju. Ako posle izvesnog vremena misliteda jesmo pipnite. Ako nije vlažna, ponovo lju-bljenje i maženje jer svako dodirivanje klitorisa na suvo nije prijatno i jako iritira.

Kako stimulisati (nadraživati) klitoris rukom

Već sam rekla da je klitoris mnogo osetljiviji od penisa. Stimulacija klitorisa na suvo je neprijatna za veliku većinu žena. Klitoris mora prvo da se ovlaži i onda stimuliše odozdo nagore (tako je najjednostavnije, često i najbolje.)
Znači prstićem lagano raširiš male usne. Ako je žena vlažna osetićeš. Polako i nežno odeš u dno malih usana. Osetićeš otvor vagine. Tu navlažiš prstić pokretima gore dole (1 cm gore dole), onda povučeš taj secret naviše na vrh malih usana (tu je klitoris) i navlažiš klitoris. Onda opet odeš dole ali brže navlažiš prstić pa onda opet gore na klitoris.  nadražuješ klitoris sa vrlo laganim pritiskom gore dole (prstić se pomera pola santimetra gore dole).
Čim klitoris počne da gubi vlažnost (ne kada se osuši), odmah brzo odeš za trenutak dole navlažiš prstić, pa opet gore na klitoris. Kada žena nije dovoljno uzbuđena, nemoj pritiskati klitoris kao sivonja već lagano samo da klizi. Pokret prsta je pola santimetra gore dole i prst je manje više uvek na glavi klitorisa, osim kada vlažiš prstić dole. Kada se žena jako uzbudi obično kod većine žena) traži nešto jači pritisak nego na početku, ali ne snažan.
Ona će ti već reći Jače malo. Kada doživi orgazam opet treba smanjiti pritisak na lagano i terati dalje ili ako te pozove da uđeš u nju, kondom prvo nežno, posle kako ti kaže. Neke žene vole jači pritisak, neke sasvim slab celo vreme. Pitaj je, ako je pitaš reći će ti, ako je ne pitaš verovatno neće.

Treba izvesno vreme da se nauči u potpunosti. Ako pitaš ona će ti reći. Razdvojiš male usne, prstićem ideš na dole. Pitaš: “ Ovo ti je otvor vagine“? Ona će ti reći da ili ne. Prstić na gore. Je li ti ovo klitoris? Ne malo gore, malo levo. Tu.

Kunilingus
To je već zahtevnija tehnika. Traži više vremena da bi se naučila pravilno, ali zato pruža mnogo više zadovoljstva ženi i muškarcu. Muškarac neće doživeti orgazam ali će se jako uzbuditi i biti spreman za druge podvige.

Šta žena može da učini kako bi muškarcu početniku olakšala učenje? (to nisu samo mladi momci ima ih od 20, 30 i više godina koji nisu naučili na vreme)

Da skrati stidne dlačice na kratko (7-10mm) ili ih obrija potpuno. ( Moje su uvek kratko potšiane). Zašto? Da muškarcu tokom kunilingusa ne bi upao busen stidnih dlaka do krajnika. Onda neće moći da se koncentriše dovoljno.
Druga stvar. Jastuče ispod guze ili jako zgrčene noge kako bi to područje bilo lako dostupno, a ne da momak gura glavu u dušek da bi dopreo na potrebno mesto

Šta žene treba da znaju?
Muškarac vidi šta je šta samo dok prilazi jer su njegove oči iznad jezika, da bi video mora da se odmakne. Jezik ne oseća precizno kao prst šta je šta, tako da ga zena mora navoditi dok ne stekne osećaj  na jeziku gde i šta oseća kada je na raznim mestima.

Pa da počnemo. Potšišana je, noge su jako zgrčene. Jezik treba pomerati gore dole duž malih usana, razdvojiti ih lagano i draškati klitoris jezikom  vrh malih usana i malčice ispod. Jezik je vlažan i mek i može se stimulisati klitoris i kada žena nije vlažna( vrlo brzo će se ovlažiti), ali bolje prvo ljubljenje i maženje, kao kod stimulacije prstom. Dešava se često kod početnika da promaše klitoris. U tom slučaju žena treba da mu kaže molo višlje dušo, malo levo ah tu i uvek kada mu jezik odluta, da ga ponovo navede na pravo mesto. Kada se žena jako uzbudi onda se može vrh malih usana zajedno sa klitorisom uzeti usnama i sisati
lagano ili jače.
To su već finese. Ja se već uzbudim kada momak krene dole, a kada me dodirne jezikom to ćete videti i same kada ga naučite ako ne zna.

3 odgovora na “Njeno veličanstvo klitoris

  1. Obožavam kunilingus.

  2. Ovo je najposećeniji članak u prošloj godini.

  3. Obožavam da dovodim žene do „ludila“ kunilingusom.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s