I miris i ukus

Moj e mail je pun.  Više pišu devojke i žene nego muškarci. Kako da mu dam da me ljubi dole? Nije mi lepa, ne miriše lepo, ima jak miris, da li se muškarcima sviđa kunilingus i tako dalje.
Najposećenije stranice su bile:  On ne ume, ne zna gde je moj klitoris i Kako kupiti kondome. O svemu ću pisati, pratite blog.
1.png
Prvo da li je lepa ona mala slatka ženska stvarčica između nogu? Naravno mada ima dosta žena koje misle da nije. Što se muškaraca tiče oni nemaju problem sa njenom lepotom. Ne postoje dve iste to je kao otisak prsta i sve su one lepe. Što se tiče mirisa, tebi i ne treba da se sviđa već njemu, on je namenjen muškarcima. Ako se svakodnevno održava higijena intimnih predela to je to. Postoji način da se miris smanji manje ili više. Uloga stidnih dlačica je da skuplja mirise i šalje u atmosferu ne bi li ih mučkarci osetili
(feromoni i drugi mirisi). Oni snažno deluju na muškarce, ali za devojke i žene koje ipak žele da manje „mirišu“ postoji rešenje. Ošišajte svoje intimne dlačice na kratko (7-10mm) ili ih obrijajte.

Šišanje će u manjoj meri smanjiti mirise (manja je zapremina ili ti volumen dlačica) a brijanje u većoj meri. A ukus? Šta je sa ukusom? Ma ukusna je ne brinite. Kakav je ukus? Kiselkasto slankast. Ja nisam probala, ali muškarci jesu, pa su mi rekli. Njima se to sviđa, ne brinite. Ah da. Da li se muškarcima sviđa kunulingus? Velikoj većini da. Procenat je 90
95 procenata ako hoćete u procentima.

 

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s